Articole

Călătoria către Sine Însuși.

O călătorie cu care orice părinte este dator.

Fotografie de Anton Atanasov pe Pexels.com

Din categoria „ai grijă ce-ți dorești, că s-ar putea să și primești”

joi, 4 februarie 2021, 20:32 Zilele trecute am primit o veste mare. Mi s-a propus o colaborare cu grădinița la care merg copiii mei, un post de voluntar pentru moment – un fel de suplinitor – dar cu perspective de a deveni ceva permanent, în timp. Să zic că am fost extatică ar fi puținContinuă lectura „Din categoria „ai grijă ce-ți dorești, că s-ar putea să și primești””

The Story of my Life

vineri, 16 octombrie 2020, 15:41 Am auzit de dimineață melodia cu această denumire a celor de la One Direction. Și de atunci îmi tot sună în minte refrenul. Povestea vieții mele. Ce aș scrie într-o astfel de poveste? Până recent nu aș fi putut răspunde prea multe la o astfel de întrebare, căci mi s-aContinuă lectura „The Story of my Life”

O zi din octombrie

vineri, 9 octombrie 2020, 14:10 O zi ca oricare alta și totuși… Cred că este prima zi din viața mea de mamă și prima zi din viața mamei mele  – ca bunică – când am ieșit doar noi două la prânz să mâncăm, fără grabă, fără să ne uităm la ceas, fără să ne peseContinuă lectura „O zi din octombrie”

Încarc…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Follow My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.

%d blogeri au apreciat: